Kategori: Teknoloji

En Kolay Mobil Oyun Nasıl Yaptırılır?

Mobil oyun yaptırma çözümü arayanlara Buse Game olarak kapsamlı sonuçlar veriyoruz. Özel oyun taleplerinizden Google Play ve birçok yerde kazanmaya başlayabilirsiniz.

Mobil oyun yaptırma süreçlerinde apk sertifikasıyla işlemler sürdürülmektedir. Ara yüz ve diğer mod kısımlarından maksimum verim alabilirsiniz. Oyun hazırlatırken Android Oyun Paketi seçeneklerimizi kullanabilirsiniz. Eğlenirken kazanmak oyun yaptırarak mümkün olabilir.

Mobil Oyun Hazırlatma

Kazanç sağlayabileceğiniz mobil oyun türlerinde dünyadaki her oyuncu kolayca sistemi anlayabilecektir. Oyuna giriş yapanlar ilerlemeli ve sınırsız modda devam edecektir. Devam ederken oyun içine yerleştirilen canavarlar, nesne türleri baskılanabilir özellikte olacaktır. Dilediğiniz bölümdeki karakteri veya nesneyi baskı malzemelerinde kullanabilirsiniz.

Oyun geliştirirken Android’e ek olarak iOS, MacOS, Steam, webOS alanlarına uygun seçenekler de sunulmaktadır. Tamamen sizin isteklerinize göre oyunlar hazırlanmaktadır. Karakter hazırlanırken kendi tasarımınızı oluşturacağınızda bunu kuruyoruz.

Güncel Mobil Oyunlar

Güncel mobil oyun hizmetleri Google tarafından sunulan Admob yöntemiyle verilmektedir. Oyununuza entegre ettiğiniz kazanç sisteminde avantaj elde edersiniz. Güvenli kazanç yolunda Google Play için yüklemede gereksinimlerinizi tamamıyla karşılamaktayız.

Google Play açıklamalarında oyun açıklaması, görsel açıdan fark yaratan net açılar, tablet tasarımları yer alır. Oyunların daha çok kitleye ulaşmasını sağlayan çözümlerle hız kazandırıyoruz.

Oyundan alacağınız verimin yüksek derece puanlanması adına gereken işlemler hızlıca sürdürülmektedir. Talep eden kullanıcılara özel destek ve bildirim hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Özel bildirimlerle yeni haberleri güncel biçimde paylaşmış olursunuz.

4.6 / 5 ( 7 Değerlendirme )

Son Yazılar

Döşenmiş Banyo

Döşenmiş banyo fayans modelleri evlerinizi farklı bir hale getiriyor. Sizde fayans için fikir sahibi olmak…

12 ay önce

Iqos Elektronik Sigara Modelleri

Elektronik sigara modellerinden biri olan iqos nikotin ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde yanıt veriyor. Sizde bu ürünleri satın…

1 yıl önce

Binaya Uygun Söve Modelleri Metpor

Son yıllarda evlerin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olan söve nedir sorusu cevap beklemektedir.…

1 yıl önce

Doğa ve Şehir Manzarası Bir Arada

Almira Otel modern yapısı ve tarihe dokunan tasarımı ile yüksek kalite ve personeli ile Bursa’nın…

1 yıl önce

İngiltere Vize Şartları

Yurtdışında dil öğrenimi görmek ister miydiniz? Üstelik İngiltere vizesi alarak, firmamız İngiltere vizesi almak isteyenlere…

2 yıl önce

Arçelik Yetkili Satıcı

Firmamız 1971 tarihinde kurularak ticari hayatımız başlamıştır. Bursa Arçelik bayimizden hizmet almak için iletişime geçebilirsiniz. Hasan Meriç…

2 yıl önce