Kategori: Teknoloji

Arçelik Yetkili Satıcı

Firmamız 1971 tarihinde kurularak ticari hayatımız başlamıştır. Bursa Arçelik bayimizden hizmet almak için iletişime geçebilirsiniz.

Hasan Meriç tarafından ilk mağazamız Atatürk Caddesi’nde kurulmuştur. Sektörün ileri gelen firması olarak teknolojik yenilikleri yakından takip ediyoruz. Siz değerli Arçelik müşterilerine kurumsal bir firma olarak hizmet vermekteyiz. Hizmet vermeye başladığımız günden bu yana çözüm odaklı çalışmaktayız. Arçelik yetkili satıcısı olarak Bursa genelinde yüksek kalite de hizmet veriyoruz.

Arçelik Bursa firması olarak sizlerin en iyi şekilde hizmet alması için profesyonel ekibimiz ile aralıksız çalışmaktayız. Yetkili Arçelik firması olarak Bursa’da 6 şubemiz ve 40 personelimiz bulunuyor. Müşterilerimize memnuniyet garantili hizmet sunarak sektörün lider firması olmayı amaçlıyoruz. Kurumsal çözümlerimiz ile sizlerin ihtiyacına en uygun şekilde hizmet sunuyoruz. En iyi Arçelik firması denildiğinde akla gelen ilk firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Girişimci anlayışına sahip öncü Arçelik yetkili satış firması olarak geniş ürün seçeneği sunuyoruz.

Bursa Arçelik

Sektörde müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu Arçelik ürünleri ile ilgili her konu da hizmet vermekteyiz. Hazır mutfak, ankastre ve iklimlendirme ürünleri gibi pek çok Arçelik ürünü yetkili satış hizmeti sunmaktayız. Bursa’nın pek çok semtinde firmamız hizmet imkânı sunuyor. Müşterilerimiz için vazgeçilmez bir marka olmayı hedefliyoruz. Arçelik firması olarak tüm ürünlerinizi evinize getiriyoruz. Bursa Arçelik Bayileri arasında siz değerli müşterilerimize yüksek kaliteli hizmet sunuyoruz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Döşenmiş Banyo

Döşenmiş banyo fayans modelleri evlerinizi farklı bir hale getiriyor. Sizde fayans için fikir sahibi olmak…

12 ay önce

Iqos Elektronik Sigara Modelleri

Elektronik sigara modellerinden biri olan iqos nikotin ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde yanıt veriyor. Sizde bu ürünleri satın…

1 yıl önce

Binaya Uygun Söve Modelleri Metpor

Son yıllarda evlerin en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olan söve nedir sorusu cevap beklemektedir.…

1 yıl önce

Doğa ve Şehir Manzarası Bir Arada

Almira Otel modern yapısı ve tarihe dokunan tasarımı ile yüksek kalite ve personeli ile Bursa’nın…

1 yıl önce

İngiltere Vize Şartları

Yurtdışında dil öğrenimi görmek ister miydiniz? Üstelik İngiltere vizesi alarak, firmamız İngiltere vizesi almak isteyenlere…

2 yıl önce

Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri

Kaliteli bir şekilde evinizi taşımak isteyenler için, artık en iyi firmaları bulmalarının internet sayesinde daha…

2 yıl önce